Vores visioner Frivillighed FleksibilitetHoldånd

Vores fundamentale principper og langsigtede mål er baseret på disse

Uddannelse og sikkerhed

Vores kompetente personale og interne uddannelsesmuligheder sikrer, at vi kan levere et effektivt beredskab, der bidrager til en vellykket gennemførelse af arrangementet.

Frivillighed

Vores personale består af både fastansatte og deltidsansatte, der har fleksibilitet i at vælge deres vagter. Dette sikrer, at vi altid kan tilbyde et team med en positiv attitude og et ønske om at levere en exceptionel service til dine gæster.

Fleksibilitet

Vi anerkender, at der er forskellige krav og forventninger i forbindelse med forskellige arrangementer og tidspunkter. Derfor tilbyder vi en tilpasset løsning, der imødekommer dit specifikke behov. Vi vil gøre alt i vores magt for at opfylde dine ønsker og krav.

Vores landsdækkende ressourcer spænder vidt

vi tilbyder livreddere BrandvagterSamaritterBådberedskabMedicsLægerAmbulancer i hele Danmark

Vi har også adgang til et bredt udvalg af specialiserede køretøjer og udstyr, herunder ambulancer, ATV, scootere, og mobilt behandlingsudstyr. Dette sikrer, at vi er i stand til at imødekomme ethvert scenarie og krav, der måtte opstå under arrangementet.

DK Rescue.dk bruger vi cookies til løbende at forbedre brugeroplevelsen og performance samt lave relevant markedsføring baseret på dine interesser. Dine informationer bliver delt med 3. parter som f.eks. LinkedIn og Google. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores side om privatlivspolitik.  Læs mere