Samaritter står klar til at hjælpe dig, året rundt

Vores hold er aktive året rundt og i al slags vejr.

Logo DKSR samaritter

Din Garanti for et sikkert beredskab

Samaritter foreningen

DKSR Samaritter er en frivillig forening stiftet og drevet i samarbejde mellem DK RESCUE og Search & Rescue Samaritter.

 

Foreningen blev stiftet Januar 2021, Med sammenslutningen af DK Search & Rescue samaritter og DK Rescue frivillig Afd. Som derfor fik navnet: DKSR Samaritter som er en sammenblanding af navnet og logo.

Foreningen opererer under DK Rescue som stiller udstyr og køretøjer til rådighed. Foreningen har særskilt økonomi og bestyrelse hvor de frivillige har 2 personer valgt ind i bestyrelsen og den resterende bestyrelse består af Korpslægen, 1 medlem udpeget af DK Rescue og 1 medlem udpeget af Search & Rescue samaritter.

Vores værdigrundlag, Er vores sammenhold som bygger på Faglighed, Frivillighed og teambuilding, Da mange af vores folk har forskellige baggrunde indenfor Beredskab, Samaritter, Vagt,  Ambulance og Brandvæsen, Bruger vi rigtig meget tid både i foreningen og udenfor at have et frirum.

Her kommer man for at have det sjovt og skabe et fællesskab, Hvor alle kan deltage på lige fod, Om du er læge eller håndværkerlærling. Blandt andet har vi fællesspisninger efter hver vagtafholdelse og på Kurser forstår DKSR Samaritter forening sociale tiltag for at fremme holdånden blandt samaritterne.

Meet Our Executive Chef

FAGLIGHED

vores Faglighed bygger på vores erfaring og vidensdeling imellem os.

Samt vores egen interne førstehjælps og medicin uddannelse og eksamen igennem vores Korpslæge .Da vi er en blanding af forskellige faggrupper inden for brand, vagt, ambulance og sundhedsvæsen er vores stærke side vores faglighed og erfaring som bliver brugt under vores interne uddannelser, hvor nye og uerfarne hurtigt og med god ballast bliver sikre i førstehjælp og håndtering af små og store skader., som bland andet inkludere, medicin, ITLS algoritmer og alm basis førstehjælp, som gør at vores samaritter altid er klar til at dække dit arrangement 

DK Rescue.dk bruger vi cookies til løbende at forbedre brugeroplevelsen og performance samt lave relevant markedsføring baseret på dine interesser. Dine informationer bliver delt med 3. parter som f.eks. LinkedIn og Google. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores side om privatlivspolitik.  Læs mere