Logo DKSR samaritter

Bliv frivillig Samarit i DKSR

At være Frivillig i DKSR er meget mere end bare førstehjælp og samarittervagter. Her kommer vi hinanden ved på godt og Ondt, Du vil hurtigt finde ud af at 10 pct er action og Førstehjælp og de resterende 90 pct er hygge og socialt samvær på kurser og vagter, Hvoraf nogle også ses privat. her er der mulighed for at udvide dit netværk samtidig med at du er med til at drive en forening baseret på dig og andre frivilliges engagement, uden dig er der nemlig ingen forening.

Vi stiller nogle få krav til dig som aktiv frivillig samarit i DKSR

 • Minimum 18 år.
  • mulighed for start 3 måneder inden man fylder 18
 • Rimelig fysisk form.
  • grundet mulighed for tunge løft og Hjertemassage
 • Forvises ren børneattest og straffeattest
  • lovmæssigt krav grundet vores arbejde

Derudover optager vi også frivillige som vil varetage støttefunktioner, disse kunne være: Radiooperatør, Førstehjælpsinstruktør, IT mand, eller andre støttefunktioner der måtte fange ens interesse. Her vil kravene om alder og fysisk form kunne blive dispenseret. Vi er stolte af vores inkludering og mentorordning af unge og voksne med diagnoser såsom ADHD, Asperger, Angst og lign, her har vi gode erfaringer med inkludering og personlig udviklinger ved pågældende personer med vores mentorordning og du vil derfor finde et godt netværk her som du kan få glæde af i mange år.

“At være frivillig handler om at have det sjovt og være endnu gladere når man går hjem”

samaritter akutbil
akutbil klar til udrykning med samaritter

PRINCIPPER

Hos DK Rescue har vi nogle få. MEN vigtige principper som du vil lærer mere om når du starter.

Vi har 3 grund principper som vi arbejder efter.

Taleret. Alle har ret til deres mening og ytre den i foreningen, Uden meninger er der ingen fremskridt.

Ingen omkostninger, vi dækker dine udgifter ifb med dit frivillige arbejde, omfattende kørsel og forplejning, både under vagt og kursus.

Socialt fællesskab, Vi prøver så vidt muligt altid at lave en form for fællesspisning efter vagter og kurser som foreningen betaler for at fremme det sociale.

Derudover.

 • En bred og kompetencegivende førstehjælpsuddannelse
 • Kæmpe netværk at trække på hvis man har behov for hjælp.
 • Kommer til at opleve Danmark og mennesker på en ny måde.

 

GET BETTER RESULTS BY UPGRADING TODAY!​

Her kan du se lidt af vores opgaver

Vores opgaver spænder vidt fra Markeder til film optagelser

DK Rescue.dk bruger vi cookies til løbende at forbedre brugeroplevelsen og performance samt lave relevant markedsføring baseret på dine interesser. Dine informationer bliver delt med 3. parter som f.eks. LinkedIn og Google. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores side om privatlivspolitik.  Læs mere