Vi tilbyder alt indenfor beredskabsløsninger

Udover de klassiske samarritter tjenester har vi specialiseret os i skræddersyede løsninger indenfor stationært og mobilt beredskab. Blandt andet indenfor Film og tv branchen hvor vi tilbyder dag til dag justeringer af døgnberedskabet ved længerevarende indsatser samt konsulent bistand og udlejning af udstyr..

Vi tilbyder desuden “Beredskabs udkald” her og nu beredskabsløsninger hvis behovet opstår akut og der skal bruges førstehjælpsberedskab hvor vi kan stille på alle brofaste øer indenfor kort tid tid.

Samaritter og medics

En af vores spidskompetencer er vores professionelle frivillige samaritter og Medic’s

Livredder og bådberedskab

Som en af de få aktører i Danmark tilbyder vi et professionelt båd og livredderberedskab

Brandvagt

Vi kan tilbyde et professionelt brandberedskab og brandvagter.

Fuldtids Beredskaber

Vores kernekompetence er Fuldtidsberedskaber til Erhverv, Film og tv branchen, hvor vi har stor erfaring i at oprette og drive disse.

COVID19 Hjælp til foreninger

Vi vil gerne hjælpe foreninger, på den måde at booker man for 2 år, får man begge beredskaber til halv pris og samme pris både i 2021 og 2022 da vi ved mange foreninger mangler penge i kassen efter Pandemien.

DKSR Samaritter

Her kan du læse mere om vores samaritter og deres uddannelse.

Udførte opgaver

Her kan du se nogle af vores udførte opgaver som inspiration

Kontakt os i dag

+45 93 999 770

DK Rescue.dk bruger vi cookies til løbende at forbedre brugeroplevelsen og performance samt lave relevant markedsføring baseret på dine interesser. Dine informationer bliver delt med 3. parter som f.eks. LinkedIn og Google. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores side om privatlivspolitik.  Læs mere