Livredder og Bådberedskab

livredder og bådberedskab på vagt

Livredder

Vores livreddertjeneste kører ud, Året rundt og i al slags vejr. Livredderne er trænede og øvede i overfladeredning på åbent vand. Førstehjælpsmæssigt har de minimum vores egen Samaritter-uddannelse så de kan arbejde selvstændigt eller være en del af vores samarittertjeneste, vores Livreddere kan suppleres op med enten jetski eller Rescueboard til alle former for vandsport, Hvor det forgår enten fra stranden eller mobilt ude på vandet. i vinterhalvåret er de udstyret med tørdragter for at imødegå kulden.

Forskellen på Livreddere og Bådberedskabet afhænger af arrangementet, Livreddere er primært omkring stranden eller tæt på stranden med rescueboards eller jetski for hurtigt at kunne samle folk op af vandet, typisk ifb med svømning og motorsport på vandet hvor der er få personer af gangen. 

 

livredder og bådberedskab på vagt

Båd beredskab

Til alle former for sejlsport og begivenheder, På åbent vand har vi vores professionelle bådberedskab. Beredskabet består primært af uddannede brandfolk som har træning og øvelse i bådredning og overfladeredning. 

Bådberedskabet er typisk ved sejlsport evt på åbent vand eller hvor der er mange mennesker/fartøjer samlet på et lille områder hvor risikoen for hurtigt at skulle samle flere mennesker op er stor ifb med hændelser, da bådbereskabet typisk kan samle 2-6 personer op ad gangen og transportere dem ind til land eller hvis der skal iværksættes behanding ude på vandet i båden. 

Hvorfor os?

Vi er en af de få aktører i Danmark som har Livreddere og et Bådberedskab tilknyttet. Ifb med vores daglige arbejde, events og sportsarrangementer har vi oparbejdet den erfaring som gør at du trygt kan sikre dine gæster og deltagere med et solidt beredskab,  Som gør at vi kan kvalitetssikre både pris og den ydelse vi bliver bestilt til. 

DK Rescue.dk bruger vi cookies til løbende at forbedre brugeroplevelsen og performance samt lave relevant markedsføring baseret på dine interesser. Dine informationer bliver delt med 3. parter som f.eks. LinkedIn og Google. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores side om privatlivspolitik.  Læs mere