Beredskab

Specialister indenfor beredskab

Beredskaber der er længerevarende, Typisk måneder af gangen stiller store krav til Planlægningen og afviklingen af beredskabet. Især indenfor film og tv Branchen, Hvor forsinkelser kan koste titusinder af kroner i timen, Og i værste tilfælde optagedage der må aflyses. Der er vi med vores Store erfaring og stærke ressourcer, Rustet til at varetage sådanne opgaver, Og vi har gør det igen og igen med succes det med succes. Eksempelvis i 2020 for Tv2/Deluca-film, Hvor vi i 6 måneder bidrog med et fuldtidsberedskab under deres optagelser i Hvide Sande.

Hvad beredskabet indebærer og hvad vi kan, Kan du læse mere om herunder.

Hovedområder

Medical support

Den vigtigste funktion, Sker der en hændelse på Settet / Arbejdspladsen er hjælpen nær og vi kan med det samme iværksætte behandling og minimere følgeskaderne. Desuden kan vi bidrage med konsulent bistand på forskellige sundhedsfaglige niveauer.

Risikoanalyser

Vi kigger fremad i ugeplanerne og laver risikoanalyser i forhold til risici for Settet, mandskabet, skuespillerne, statister og køretøjer, vi kan lave forbyggende tiltag for at modgå visse risici.. Vi kan desuden på dagens briefinger infomere om dagens risici og minde folk om hvad de kan gøre for at minimere disse risici. 

Intern og ekstern sikekkerhed

Vi kan varetage alt der hedder, Intern og ekstern sikkerhed, Som omfatter: ydre sikring mod tilskuere, Hårde og bløde afspærre, Adgangskontrol, Koordinering af frivillige, Sikring af udstyr og ikke mindst fungere som Uafhængig AMR for crew.

Det som også er med i pakken.

Myndighedernes kontakt

Der er mange myndigheder at holde styr på. Vi kan varetage kontakten til mange af dem hvor vi kan styrke samarbejdet til blandt andet, Politiet, AMK, Forsvaret, og JRCC for at nævne nogle. Hvor vores kendskab kan være en god asset. Derudover har vi stor erfaring med at lede og samarbejde med myndighederne og andre eksterne aktører på stedet, eksempelvis Hjemmeværnet, med at afspærre 2 km strand.

Autohjælp og tekniske problemer

Vores beredskabsmandskab kan varetage visse autohjælpsopgaver såsom fritrækninger, starthjælp, Oplåsning og andre tekniske nedbrud på stedet. Ligesom de kan forestå og lave mindre reparationer på maskiner og el

Publikum og Adgangskontrol

Vi kan på dagligt basis varetage alt fra håndtering af publikum, til at varetage adgangskontrollen til Settet for at modgå presse og uønskede objekter kommer ind på området uden tilladelse.

Multikøretøj

til hver specifik opgave, Bliver pågældende køretøj pakket op til at matche opgaverne i det enkelte beredskab, Da de er bygget om med modulkasser kan de tilpasses fra dag til dag, afhængig af dagens opgaver. Den er desuden monteret med kraftige LED projektører som kan oplyse et stort område ved nedbrud på lys.

Lån og leje af udstyr

Vi kan være behjælpelige med diverse former for udstyr, både indenfor sundhedsvæsnet, men også indenfor køretøjer inden for beredskabet.

DK Rescue.dk bruger vi cookies til løbende at forbedre brugeroplevelsen og performance samt lave relevant markedsføring baseret på dine interesser. Dine informationer bliver delt med 3. parter som f.eks. LinkedIn og Google. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores side om privatlivspolitik.  Læs mere