Samaritter og Medic's

Samaritter og medic er grundstenen i foreningen DKSR og som består af frivillige. som har taget vores egne interne uddannelser. 

udstyr og køretøjer

Udstyr

Vores Samaritter og Medic’s er som standard, Udstyret med Akuttaske med hjertestarter og ilttaske til håndtering af luftveje.  derudover kan de suppleres op med Defibrillatorer, Selve vagten kan bestå af vores behandlertelte som er selvforsynende med varme, Lys og el. Eller de kan være mobile i vores køretøjer, Som selvkørende satellitter hvor de kan behandle undervejs. under f.eks motion og cykelløb.

Køretøjer 

Vi råder blandt andet over flere Biler der er bygget op som akutbiler der kan være stationære klar til udkald eller være selvkørende samarittervagter hvorfra man kan behandle små og store skader, derudover har vi, 1 HRE scooter som fungere som hurtig respons enhed til at komme hurtigt frem på folkerige og store områder eller utilgængelige områder, Desuden har vi rådighed over ATV, ambulancer og ekstra udstyr vi kan trække på ved behov for ekstra ressourcer.


Uddannelse og Kompetencer

Vores folk starter som Obsevatører, Hvor de går 1-3 måneder inden de kommer på vores Samaritter uddannelse. Uddannelsen er bygget op omkring behandling af sugdomme, Traumer og skader hvor de får en masse teori og viden ind omkring fysiologien og kroppens mekanismer så de er godt rustet til at håndtere store som små uheld på vagterne..

Efter 1-2 år efter samaritter uddannelsen, Kan de erfarne og faglige stærke videreuddanne sig til Medic som er en overbygning, Her lærer de blandt andet om ledelse af større skadesteder, Medicin, Psykisk sygdomme og mere avancerede behandlingsmuligheder.

Kvalitetssikring.

Vores samaritter og medic’s uddannelser er Lægeligt godkendte, Og de skal ved afslutningen af hver uddannelse og jævnligt derefter, Eksamineres med en sundhedsfaglig censor for at bibeholde deres kompetencer og uddannelse. Derudover trænes og øves der jævnligt for at bibeholde det høje faglige niveau.

 

DK Rescue.dk bruger vi cookies til løbende at forbedre brugeroplevelsen og performance samt lave relevant markedsføring baseret på dine interesser. Dine informationer bliver delt med 3. parter som f.eks. LinkedIn og Google. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores side om privatlivspolitik.  Læs mere