Vores professionelle og uddannede brandfolk står klar til at varetage din Brandvagt.

Din sikkerhed

Vores
Ansvar

Vores brandvagter er som udgangspunkt fuldt uddannede brandfolk, Som også minimum har vores samaritteruddannelse. Så de både kan varetage brandvagt og førstehjælpsberedskab. Så der skal bruges færre folk til dit beredskab som er en økonomisk fordel for dig. også når det indebærer brandvagt ved varmt arbejde.

Dag og natte beredskab

professionel brandvagt

Brandvagt

Dit behov?

om det er vågne brandvagter til overnatninger i offentlige bygninger, Eller effektive beredskaber med slukningsudstyr så kan vi stille med propertionelt slukningsudstyr til opgaven, således at brandvagten kan foretage den fornødne førsteindsats hvis ulykken skulle ske, eller ved større arrangementer helt kan foretage slukningen uden hjælp udefra. 

når vi sender brandvagter ud så laver vi en risikovurdering ved større events for at imødegå de risikofaktorer der måtte være så vores brandvagt kan være på forkant med eventuelle forhøjede risici.

Forsikringskrav om brandvagt ved varmt arbejde?

er brandvagten ifb med varmt arbejde i fredede bygninger hvor forsikringen stiller krav om brandvagt, kan vi også være behjælpelig da vores brandvagter er uddannede og bekendte med bygningsreglementet og reglerne for afholdelse af brandvagten ifb med varmt arbejde.

Vi er eksperter i brandvagt ved varmt arbejde.

Vi stiller kun med uddannede folk. 

Events og arrangementer

Event brandvagt

Ifb med større events og markeder kan den lokale brandmyndighed stille krav om brandvagt, Dette kan vi være behjælpelig med da der ikke er krav om at det skal være en selvstændig funktion, dette gør at vi kan stille med mandskab som kan stille som både samaritter og som brandvagt hvor der er behov for dette.  Med dertilhørende slukningsudstyr. 

Uddannet brandmandskab

Udover mandskab har vi også mobile køretøjer som kan foretage førsteindsats hvis uheldet skulle være ude. 

Vores services

Vores brandvagt omfatter

Her kan du kort se de forskellige services som er omfattet af vores ydelse

Brandvagt og brand beredskab

DK Rescue.dk bruger vi cookies til løbende at forbedre brugeroplevelsen og performance samt lave relevant markedsføring baseret på dine interesser. Dine informationer bliver delt med 3. parter som f.eks. LinkedIn og Google. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores side om privatlivspolitik.  Læs mere